Na Informativi tudi TikTakTest
20. 1. 2012  •  TikTakTest

Na Informativi se v okviru predstavitve možnosti študija na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani predstavlja tudi TikTakTest. Obiskovalcem smo ponudili možnost, da z nekaj kratkimi vprašalniki preverijo svoje znanje, svoje dosežke pa lahko kadar koli primerjajo z dosežki drugih obiskovalcev. To pa je le ena od možnosti, ki jih za svoje uporabnike ponuja TikTakTest.

Za vse, ki boste na Informativi obiskali stojnico fakultete, in tudi druge, ki bi se radi preverili in primerjali svoje dosežke ali pogledali v delovanje sistema TikTakTest, smo pripravili kratke vprašalnike iz vsebin fizike, geografije in astronomije. Dostopni so na naslednjih povezvah:

Vprašanja iz astronomije
Vprašanja iz fizike
Vprašanja iz geografije

O sistemu
Spletni sistem za reševanje nalog TikTakTest za svojo uporabo postavlja minimalne zahteve (dostop do spleta in brskalnik) v zameno pa ponuja možnost za individualno reševanje nalog in preverjanje znanja. Jedro sistema predstavlja baza nalog, ki je dostopna vsem uporabnikom. Iz nje lahko uporabnik kadar koli izbere naloge iz poljubne vsebine, ki jo želi utrjevati. Sistem po koncu reševanja preveri odgovore in uporabniku vrne povratno informacijo in omogoči anonimno primerjavo z drugimi reševalci.

Informativa
Informatvo lahko obiščete 20. in 21. januarja med 9. in 18. uro na Gospodarskem razstavišču. Prireditev na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji in tujini. Več kot 200 šol, fakultet in ponudnikov neformalnega izobraževana ponuja obiskovalcem pomembne informacije, povezane z izobraževanjem (bivanje v času študija, praksa, zaposlitev pri nas in v tujini ...). Vstopnine ni.

Benjamin Kralj


Similar news:
V Berlinu tudi o TikTakTestu

Copyright © 2010-2022 - Tiktaktest TM ®.2022-07-2 19:18:4844.192.65.228